De vele mogelijkheden van de Hurricane Brassband.

Ontdek de vele mogelijkheden van de Hurricane Brassband op één maand tijd! • Om alvast een van de mogelijkheden te noemen; op 4 juni speelde de band op een stadsfeest in Langenberg (Noordrijn – Westfalen). • Op 26 juni speelt de Hurricane Brassband in een processie over de St. Pietersberg … Lees meer

De Hurricanes wervelend door het Hattinger Hügelland.

Op 4 juni hebben de Hurricanes een geweldige dag gehad in het Hattinger Hügelland tijdens het ‘Kunst- und Stadtfest in LA’. Prachtig weer, enthousiast publiek in Velbert-Langenberg, heerlijke chili con carne met “Grünzeug” en perfect georganiseerd door Alldiekunst waarvoor heel veel dank.

En omdat jullie niet allemaal erbij konden zijn, hieronder een paar indrukken.

Spelende voor het Bürgerhaus in Langenberg.
Hurricane Brassband in Langenberg
Een vrijwilliger van Alldiekunst promoot de prachtige stad Langenberg aan een van de Hurricanes.
Youtube-filmpje van de organisation Alldiekunst

Zaterdag 4 juni op stap bij ‘Kunst-Event und Stadtfest in ‘LA’ – Velbert-Langenberg (D).

De Hurricane Brassband speelt zaterdag 4 juni tijdens het Kunst-Event und Stadtfest in ‘LA’ in de ‘Altstadt’ te Velbert-Langenberg tussen 11u en 17u.
Misschien wel tot dan!

En dat is, dames en heren, waarom we zo graag muziek maken!

Afgelopen zondag speelden we op ART OPEN in Eschweiler. Zoals altijd was het weer geweldig om in Eschweiler te spelen. We zijn verzorgd door de dames en heren van Mexi & Co op de Marktplatz waarvoor dank. Daar begonnen we onze zonnige zondag om te spelen voor het super publiek van Eschweiler gesteund door prachtige kunst, dansende kinderen, luisterend naar en samen spelend met andere muzikanten zoals de Samba band DIVERSÃO!, de Altena Jazz Band, de Regio Big Band en vele anderen.

Hieronder een korte impressie van die mooie zondagmiddag.

‘Tequila’ samen met Samba band DIVERSÃO!
This makes our day!
‘Whooping Doc’ René on the move!
Beste publiek van het jaar!
Happy Christophe.
Peace ❤️